Úspech v Medzinárodnom finále ŠKODA Service Challenge 2013 pre IMPA Dolný Kubín

/data/images/117177.jpg
V dňoch 15.-17. mája 2014 sa v Mladej Boleslavi a Prahe konal 4. ročník medzinárodného finále ŠKODA Service Challenge 2013. Zástupcovia z 33 krajín celého sveta súťažili v kategóriách Servisný poradca, Servisný technik, Vedúci dielcov a Lakovač.
 
Slovensko na tejto súťaži reprezentovali zástupcovia autorizovaných servisných partnerov ŠKODA zo Slovenska v kategórii Servisný poradca, Servisný technik, Vedúci dielcov a Lakovač.

Kategóriu Servisný technik reprezentoval Jaroslav Kaprálik zo spoločnosti IMPA Dolný Kubín.

Vedúcou a organizátorkou účasti za importéra ŠKODA AUTO Slovensko bola Katarína Gajdošová. Poctou pre importéra bola aj nominácia školiteľa Branislava Pinku ako komisára do tejto súťaže.
 
Počas súťaže museli jednotliví zástupcovia potvrdiť svoje vedomosti, skúsenosti a to nielen odborné, ale aj všeobecné znalosti o značke ŠKODA.

Vyhlásenie výsledkov v sobotu, 17. mája večer, bolo pre Slovenské farby mimoriadne úspešné. V kategórii Vedúci dielcov slovenský zástupca obsadil celkovo 6. miesto. Kategória Servisný poradca bola prvá medailová, kde zástupca zo Slovenska sa umiestnil na 3. mieste.

V kategórii Servisný technik obsadil Jaroslav Kaprálik z IMPA Dolný Kubín celkovo 3. miesto (na fotografii úplne vpravo).

Je namieste konštatovať, že Slovensko takto skompletizovalo svoju zbierku medailí z tejto súťaže – v premiérovom ročníku ŠKODA Service Challenge 2010 obsadil Jaroslav Kaprálik zo spoločnosti IMPA Dolný Kubín v kategórii Servisný technik 1. miesto.

V minulom ročníku 2012 obsadila Katarína Gajdošová zo ŠKODA AUTO Slovensko 1. miesto v kategórii Importer Challenge.

Všetky tieto výsledky sú potvrdením vysokej odbornej a profesionálnej úrovne siete ŠKODA na Slovensku.
 

"Na tomto mieste by som chcel poďakovať všetkým zástupcom Slovenska, ktorí nás úspešne reprezentovali na tomto ročníku medzinárodného finále ŠKODA Service Challenge 2013. Moje poďakovanie patrí samozrejme aj Kataríne Gajdošovej za úspešné zvládnutie nielen našej účasti na tomto finále, ale aj celej prípravy našich finalistov. Poďakovanie za kvalitnú prípravu patrí aj našim školiteľom – Pavlovi Švajdleníkovi, Radovi Ondrášovi a Branislavovi Pinkovi", hovorí Ing. Juraj Bitarovský, z oddelenia After Sales Technika spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

"Poďakovanie patrí aj vedeniu spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko za podporu celého projektu ŠKODA Service Challenge na národnej úrovni, ako aj našej účasti na medzinárodnom finále", dodáva na záver.
Nastavenie súborov cookies