IMPA SERVIS ŠKODA – VÁŠ AUTORIZOVANÝ SERVIS

/data/images/123820.jpg
9.11.2020
IMPA SERVISNÉ SLUŽBY

PREČO AUTORIZOVANÝ SERVIS ŠKODA?
  • Účtovaný čas opravy podľa noriem výrobcu
  • Predbežná cena opravy = faktúra
  • Pracovné postupy stanované výrobcom
  • Dôsledne školený kvalifikovaný personál
  • Používanie ŠKODA Originálnych dielcov
  • ŠKODA Assistance – záruka mobility
AUTORIZOVANÝ IMPA SERVIS ŠKODA
Servis vášho vozidla ŠKODA sa stáva efektívnejším. Vozidlo ŠKODA má čoraz menšie nároky na údržbu a čoraz viac sa prispôsobuje vášmu spôsobu používania. V návode na použitie nájdete informácie, kedy a prečo potrebuje vozidlo ŠKODA servis.
Nie ste si istí, kedy treba ísť na servisnú prehliadku?
IMPA servis ŠKODA vám ochotne pomôže pri výbere servisu, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu vozidlu a vášmu spôsobu používania. Vo väčšine prípadov vozidlo indikuje potrebu servisu. V rezervačnom systéme na stránke IMPA si ľahko dohodnete stretnutie. Pri akomkoľvek servisnom úkone vždy odporúčame obrátiť sa na nás. Dokonale poznáme vaše vozidlo, mechanici sú profesionálne vyškolení spoločnosťou ŠKODA, pracujú výlučne s najmodernejšou výbavou a so ŠKODA Originálnymi náhradnými dielmi.
Sú k dispozícii modifikácie alebo aktualizácie softvéru riadiacej jednotky motora?
V IMPA to vykonáme za vás. S každým servisom a údržbou vášho vozidla sa vám automaticky predlžuje prístup k Doživotnej garancii mobility. Vďaka nej máte nárok na bezplatnú pomoc na cestách, kedykoľvek potrebujete.
V IMPA servise môžete využiť aj náhradné vozidlo kategórie porovnateľnej s vaším vozidlom. A nakoniec, servisná knižka so záznamami o prehliadkach v IMPA servise zvyšuje hodnotu vášho vozidla pri prípadnom predaji.
 

OPRAVA ČELNÉHO SKLA
Poškodilo sa vám čelné sklo? Prosím, neváhajte s opravou. Aj malá prasklina na čelnom skle môže poškodiť stierače a veľké výkyvy teploty zvyšujú pravdepodobnosť prasknutia celého čelného skla. Keďže okná sa môžu poškodiť kedykoľvek, asistenčná služba je vám stále k dispozícii. V prípade núdze zavolajte na ŠKODA Assistance na číslo 0800 124 125. Autorizovaný servis ŠKODA poškodené sklo rýchlo a bezpečne opraví.
Malé praskliny sa často dajú ľahko opraviť. Ak treba čelné sklo vymeniť, aj po výmene bude vaše vozidlo rovnako bezpečné ako predtým. Záruka z výroby zostane zachovaná na 100 %.
Dohodnite si termín prostredníctvom mobilnej aplikácie ŠKODA Connect alebo pomocou ŠKODA online rezervačného systému. V rámci starostlivosti o svoje vozidlo ŠKODA navštevujte autorizovaný servis ŠKODA.


VÝMENA PNEUMATÍK A ICH USKLADNENIE
Pneumatiky predstavujú základ jazdného výkonu a bezpečnosti vozidla ŠKODA. Konkrétny model aj daná sezóna si vyžadujú správne pneumatiky.
5 užitočných tipov k pneumatikám
  • Pravidelne kontrolujte tlak v pneumatikách - odporúčaný tlak pre pneumatiky na vašom vozidle je uvedený na vnútornej strane palivovej zátky.
  • Skontrolujte hĺbku dezénu – ak má menej ako 2 mm, odporúčame pneumatiku vymeniť. Pri hĺbke dezénu 1,6 mm už pneumatika neprejde STK.
  • Vždy vymeňte súčasne obe pneumatiky na jednej náprave, hoci sa opotrebovala iba jedna.
  • Pneumatiky pravidelne kontrolujte, či nie sú poškodené.
  • Pravidelne kontrolujte aj rezervnú pneumatiku. Ak ju nemáte, noste so sebou súpravu na núdzovú opravu.
Zimné pneumatiky
Zimné pneumatiky sú určené na jazdu pri teplotách nižších ako 7 stupňov. Zaručujú lepšiu priľnavosť, lepšie brzdné vlastnosti a manipuláciu s vozidlom. Majú širší a hlbší dezén, čo uľahčuje odvádzanie vody, snehu a nečistôt. V niektorých európskych krajinách sú zimné pneumatiky počas zimy povinnou výbavou vozidla.
Výmena pneumatík a ich úschova
Kam odložiť letné alebo zimné pneumatiky v čase, keď ich nepoužívate?
Váš autorizovaný servisný partner ŠKODA pozná perfektné riešenie! Naši servisní pracovníci vám ich vymenia a uskladnenia vo svojich priestoroch. Jednoduché riešenie a skladovanie za dobrú cenu!
Dohodnite si termín prostredníctvom mobilnej aplikácie ŠKODA Connect alebo pomocou ŠKODA online rezervačného systému. V rámci starostlivosti o svoje vozidlo ŠKODA navštevujte autorizovaný servis ŠKODA.


BRZDOVÝ SYSTÉM A JEHO ÚDRŽBA
Ako fungujú brzdy? Brzdový systém vozidla je pre bezpečnosť posádky kľúčový. Brzdový strmeň tlačí dve brzdové platničky proti brzdovému kotúču a tým ho spomaľuje. Celý mechanizmus tvoria aj ďalšie komponenty ako čerpadlo brzdového systému, čerpadlo ABS, brzdové valce a brzdová kvapalina.
Prečo brzdový systém vyžaduje údržbu?
Pri brzdení sa opotrebúvajú brzdové doštičky. Opotrebované doštičky výrazne znižujú brzdný výkon a môžu poškodiť ešte drahšie brzdové kotúče. Brzdy a brzdovú kvapalinu pravidelne kontrolujte a podľa potreby ich vymeňte. Brzdový systém sa v autorizovanom servise ŠKODA kontroluje pri pravidelnej alebo sezónnej prehliadke vozidla.
Dohodnite si termín prostredníctvom mobilnej aplikácie ŠKODA Connect alebo pomocou ŠKODA online rezervačného systému. V rámci starostlivosti o svoje vozidlo ŠKODA navštevujte autorizovaný servis ŠKODA.

IMPA SERVISNÉ SLUŽBY

Ďaľšie správy z blogu

Nastavenie súborov cookies