Kompletné zimné kolesá Volkswagen 2022/2023

/data/images/193839.jpg
13.10.2022

Bezpečne a štýlovo na cestách aj v zime - Žiadne kompromisy v chladných mesiacoch

Originálne kompletné kolesá Volkswagen pozostávajú z moderných diskov a bezpečných zimných pneumatík a sú perfektne prispôsobené príslušnému modelu Volkswagen.
Na základe dlhoročných skúseností zostavili naši vývojári optimálnu kombináciu diskov a pneumatík pre každý model vozidla a zaistili, aby vyhovovala vysokým nárokom značky Volkswagen na kvalitu a bezpečnosť.

Vyberte si z našej širokej ponuky kompletných zimných kolies.

Maximálna bezpečnosť vďaka vysoko kvalitným zimným pneumatikám
  • Lepšia priľnavosť na zimných cestách: profil zimných pneumatík účinne odvádza vodu a zabezpečuje lepšiu bočnú stabilitu
  • Vyššia bezpečnosť jazdy: priľnavosť a kratšia brzdná dráha pri teplotách pod 7 °C, a to bez ohľadu na to, či sneží alebo prší
  • Väčšia priľnavosť na ľade a snehu: zmes behúňa a dezén pneumatiky sú ideálne prispôsobené zimným podmienkam
AirStop®
Vaša najlepšia ochrana pred defektom pneumatík

Poškodenie pneumatík predstavuje takmer 25 % všetkých problémov s vozidlom. Podstatnú časť poškodení spôsobuje drobné prepichnutie behúňa pneumatiky. Vďaka technológii AirStop® však vo väčšine týchto prípadov môžete pokračovať v jazde aj s defektom v behúni do priemeru 5 mm (typické napríklad pri prepichnutí klincom).

Kompletné zimné kolesá pre VW Úžitkové vozidlá
Hľadáte vhodné kompletné zimné kolesá na vaše úžitkové vozidlo Volkswagen? U nás nájdete kvalitné a štýlové kompletné kolesá pre:
  • VW Amarok
  • VW Caddy
  • VW Transporter (T6.1) 
  • VW Crafter
Pneuservis a výmena kolies
Potom, čo ste si vybrali tie správne kompletné zimné kolesá pre váš model Volkswagen, IMPA profesionálny servis vám disk veľmi rád aj vymení - a to rýchlo a spoľahlivo!
Pripravte svoje vozidlo na zimu a počas výmeny kolies si dajte skontrolovať aj svetlá, chladiacu kvapalinu či ďalšie prevádzkové kvapaliny v rámci našej Bezpečnostnej kontroly Volkswagen. 

Máte záujem o kompletné zimné kolesá Volkswagen?
Získajte 10% zľavu na jednu sadu originálnych kompletných zimných kolies pri využití zľavového kupónu č. 14.
Nastavenie súborov cookies