Druhý ročník jedinečnej „IMPA Fashion show“

/data/images/117131.jpg
*    „Diabolská“ moto a fashion show v znamení značky ŠKODA a IMPA
*    Nová ŠKODA Rapid Spaceback
*    Prezentácia oblečenia a doplnkov značky ŠKODA 

 

Bratislava, 27. november 2013 Sieť autorizovaných dealerov ŠKODA – IMPA – exkluzívne predstavila vo štvrtok 21. novembra svojim významným obchodným partnerom a zástupcom médií celú modelovú radu ŠKODA a novinku ŠKODA Rapid Spaceback. Jedinečnosť sa „odela“ do šatu tradície a už po druhý krát IMPA ako jediný dealer na Slovensku spojila „ŠKODA fashion“, módnu prehliadku kolekcie doplnkov, príslušenstva a športového oblečenia ŠKODA, s prezentáciou vozidiel značky ŠKODA.
 
Oslava lásky k móde, odhalenie nového Rapidu Spaceback, zavŕšenie roka značky ŠKODA, diabolsky dobrý program, .... to všetko len poodhaľuje a naznačuje bohatosť a jedinečnosť večera, ktorý sme mohli už po druhý krát prežiť spoločne s našimi hosťami. Sme poctení, že sa nám aj v tomto roku podarilo spojiť skvelých ľudí a pripraviť pre našich obchodných partnerov nezabudnuteľný večer. Večer, ktorý patril im a značke ŠKODA, či už v podobe samotných vozidiel celej modelovej rady ako aj športovému oblečeniu v exkluzívnom ŠKODA dizajne.  A o to viac nás teší, že jedinečnosť sa „odela“ do šatu tradície, pretože sme jediný autorizovaný partner ŠKODA na Slovensku, ktorý sa pustil do projektu tohto typu“, hovorí Bc. Jozef Suroviak, riaditeľ spoločnosti IMPA Bratislava. „Prvý ročník sa niesol v duchu bielej anjelskej farby. Ten aktuálny ročník sme poňali priam diabolsky. Či už samotnou atmosférou pekla aj so vstupnou bránou, ohňami lemujúcimi červený koberec pri vstupe, ako aj diabolským celovečerným programom“, dodáva.
 
Aj tento rok bola organizátorom sieť spoločností IMPA, ktorá sa pár týždňov pred eventom rozrástla o nového „člena rodiny“, o prevádzku v Žiline. Hostiteľom večera bol opäť autosalón ŠKODA spoločnosti IMA v bratislavskej Petržalke.  Scenáru a réžie sa tento krát ujal Marcel Nemec a večer si moderátorsky pod svoje krídla zobrali Elena Podzámska a Braňo Deák. Sprievodné komentáre načítal Michal Hudák a choreografiu večera spolu s tancom zastrešili Katka Štumpfová a Matej Chren z tanečnej školy Dance Cool.
 
Počas fashion show bola opäť exkluzívne prezentovaná športová kolekcia oblečenia ŠKODA a ŠKODA Motorsport, kolekcia elegantného, športového a biznis oblečenia a doplnkov v originálnom dizajne ŠKODA Octavia či cyklo oblečenie v originálnom dizajne „Racing“. Jedným zo športov, ktoré značka ŠKODA podporuje už dlhé roky, je aj cyklistika a Tour de France.  Cyklistické oblečenie priamo v praxi a lásku k adrenalínu odprezentovali počas jedinečnej cyklo show Extremegang, partia extrémnych pouličných športovcov, umelcov a špičkových športových machrov v rôznych streetových, extrémnych a hobby disciplínach. 
 
V rámci kultúrneho programu sa predstavili deti z tanečnej školy Dance cool – Radka Podzámska a Sebastian Szöcz. Príchod hostí sprevádzal salónny  orchester Afrodité, ktorého dámska „posádka“ interpretuje  populárnu hudbu 20. storočia v originálnych aranžmánoch. Ako model sa opäť predstavil herec Samuel Spišák, známy zo seriálu Panelák. Naozaj až dych vyrážajúcou bola bubnová show, ktorú predviedlo sedem členov najväčšieho bubeníckeho orchestra na Slovensku, Campana Batucada. Bubenícky orchester plný entuziazmu, ktorý sa nedá prehliadnuť ani prepočuť očaril všetkých masou energie, rytmu, radosti a pohybu. Diabolský večer nemohol byť zavŕšený viac hriešne, ako samotným Hriešnym tancom v podaní Katky Štumpfovej a Mateja Chrena.
 
Počas after party sa predstavil a svojim speváckym talentom všetkých ohúril náš kolega, vedúci služby dielcov, Rasťo Petkáč.

Kozmetické poradkyne Mary Kay sa postarali o krásu modeliek a moderátorky Eleny Podzámskej. A od siete spoločností IMPA a Mary Kay dostala každá dáma malú pozornosť. Hodvábne šatky a šály pripravila Pavlína Triščová, mladá hendikepovaná umelkyňa, ktorá maľuje na hodváb nohami. Ako ona sama hovorí: „To, že potrebujem pomoc iných ľudí, považujem za výhodu, vďaka ktorej nikdy nie som sama“. Limitovaná predajná kolekcia hodvábnych šatiek a šálov IMPA Fashion show 2013 bola súčasťou módnej prehliadky spodného prádla Saxana.
 
Počas celého večera sa hostia mohli „kochať“ prehliadkou tvorby a nádherných bronzových plastík a reliéfov výtvarnej umelkyne Jany Brisudovej, ktorá ako jediná sochárka – žena na Slovensku v súčasnosti intenzívne tvorí v bronze a uctieva čaro a silu hmotnej stránky diela.
 
Večer 21. novembra bol bohatý na niekoľko eventov. Jedným z nich bolo aj udeľovanie cien Zlatý volant. V kategórii stredná trieda si prvenstvo a túto najvýznamnejšiu európsku automobilovú trofej odniesla nová ŠKODA Octavia. Ocenenie prevzal konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, pán Karel Sklenář. My si veľmi vážime, že pán Sklenář si našiel čas a poctil aj náš event svojou prítomnosťou a pomohol nám slávnostne rozkrojiť tortu s motívom IMPA Fashion show. Rovnako patrí naša veľká vďaka partnerom, ktorý event tento rok podporili.“, dodáva Jozef Suroviak.  
 
„Riskli sme to minulý rok byť prví v spojení vozidiel značky ŠKODA s módou, a sme radi, že sa naše predsavzatie urobiť z tohto eventu tradíciu, podaril. Tešíme sa, že hostia, partneri aj účinkujúci boli veľmi spokojní. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník, ktorý bude opäť iný, netradičný, moderný. O to viac je umocnená naša radosť, že priestory nášho petržalského showroomu ŠKODA budú od začiatku roka 2014 v novom korporátnom dizajne ŠKODA. Ako prví na Slovensku ho zrebrandujeme a bude presne taký, ako sú aj modely ŠKODA – svieži, inovatívny a praktický.“, dodal na záver Jozef Suroviak. 
 
 „Meníme zajtrajšok, pretože zajtrajšok začína už dnes“... IMPA
„Pokrok si vyžaduje skúsenosti“... ŠKODA. Simply Clever
 
 
O evente „IMPA Fashion show 2013“:
 
Moderátori večera:     
Elena Podzámska a Braňo Deák
Čítaný komentár:        
Michal Hudák
Scenár a réžia:           
Marcel Nemec
Choreografia, tanec:  
Katarína Štumpfová a Matej Chren
 
 
Organizátori:             
sieť spoločností IMPA, autorizovaných partnerov ŠKODA
Hostiteľ:                    
IMPA Bratislava, a.s. – Dealer roka 2012 a 2013
Generálny partner:   
ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o.
Partneri:                     
AutoMax Slovakia, s. r. o., oficiálny dovozca olejov a mazív Shell
Allianz – Slovenská poisťovňa
Volkswagen Finančné služby Slovensko
Zabezpečovacie systémy Safe Systems
Event podporili:         
Saxana.sk „Krásna aj pod šatami“ 
Topankovo.sk - top predajca štýlových topánok, kabeliek a doplnkov
na Slovensku
Dance Cool – tanečná škola Katky Štumpfovej a Mateja Chrena
 
 
Pre ďalšie informácie, prosím, kontaktujte:
Ing. Petra Volčková, Marketing manager, IMPA Bratislava, a.s.
volckova@impa.sk; +421 907 979 091
http://www.impa.sk; http://www.facebook.com /fan page IMPA/
Nastavenie súborov cookies