Kompletné zimné kolesá Audi 2023/2024

/data/images/245117.jpg
04.10.2023

Originálna kombinácia diskov z ľahkej zliatiny Audi a zimných pneumatík

Pri kompletných zimných kolesách Audi vopred dbáme na to, aby dizajn ladil s modelom nielen vizuálne, ale aj technicky. Preto v každej sade nájdete kreatívne umenie spojené s množstvom know-how a tvrdej práce. Dôverujte profesionálom z Audi a nechajte si poradiť v našom IMPA autorizovanom servise Audi. Odporučíme vám vhodné kompletné zimné kolesá, ktoré najlepšie vyhovujú vášmu štýlu jazdy.

Objavte to najlepšie z ponuky kompletných zimných kolies Audi navrhnutých presne pre váš model Audi.

Žiadne kompromisy v chladných mesiacoch
Vaše pneumatiky vyžadujú osobitnú pozornosť, a to najmä v zimnom období. Koniec koncov, sú jednou z najdôležitejších súčastí vášho vozidla z hľadiska bezpečnosti.
Vedeli ste, že odporúčaná teplota, pri ktorej by ste mali prezuť svoje vozidlo na zimné pneumatiky, je už 7 °C? Je to zároveň bod, kedy sa brzdná dráha letných pneumatík začína výrazne zvyšovať. Minimálna hĺbka dezénu zimnej pneumatiky odporúčaná z hľadiska bezpečnosti je 4 mm. Zimné pneumatiky taktiež poskytujú dodatočnú ochranu pred aquaplaningom. Dôvod? Hlbšie profilované drážky v porovnaní s letnými kolesami umožňujú, aby guma rýchlejšie odvádzala vodu, čím pomáha udržiavať priamy kontakt s vozovkou.

Originálne kompletné kolesá Audi pozostávajú z moderných diskov a bezpečných zimných pneumatík a sú perfektne prispôsobené príslušnému modelu Audi. Na základe dlhoročných skúseností zostavili naši vývojári optimálnu kombináciu diskov a pneumatík pre každý model vozidla a zaistili, aby vyhovovala vysokým nárokom značky Audi na kvalitu a bezpečnosť.

Maximálna bezpečnosť vďaka vysoko kvalitným zimným pneumatikám
  • Lepšia priľnavosť na zimných cestách: profil zimných pneumatík účinne odvádza vodu a zabezpečuje lepšiu bočnú stabilitu
  • Vyššia bezpečnosť jazdy: priľnavosť a kratšia brzdná dráha pri teplotách pod 7 °C, a to bez ohľadu na to, či sneží alebo prší
  • Väčšia priľnavosť na ľade a snehu: zmes behúňa a dezén pneumatiky sú ideálne prispôsobené zimným podmienkam
Defekt pneumatiky? AirStop® vás udrží v pohybe.
Poškodenie pneumatík predstavuje takmer 25 % všetkých problémov s vozidlom. Podstatnú časť poškodení spôsobuje drobné prepichnutie behúňa pneumatiky. Vďaka technológii AirStop® však vo väčšine týchto prípadov môžete pokračovať v jazde aj s defektom v behúni do priemeru 5 mm (typické napríklad pri prepichnutí klincom).

Pneuservis a výmena kolies
Potom, čo ste si vybrali tie správne kompletné zimné kolesá pre váš model Audi, vám v IMPA PNEUSERVISE váš disk veľmi rád aj vymeníme - a to rýchlo a spoľahlivo!
Pripravte svoje vozidlo na zimu a počas výmeny kolies si dajte skontrolovať aj svetlá, chladiacu kvapalinu či ďalšie prevádzkové kvapaliny v rámci našej Bezpečnostnej kontroly Audi.
Nastavenie súborov cookies