Náhradné vozidlá v sieti IMPA prekročili počet 200 kusov

/data/images/116575.jpg

Toto nie je novinárska kačica:

Náhradné vozidlá v sieti IMPA prekročili počet 200 kusov a ich počet stále rastie!

  • Komplexné a spoľahlivé služby pod jednou strechou
  • Plnohodnotne zabezpečená náhradná mobilita zákazníkov 

Venujte pozornosť tomuto hláseniu: na známosť dáva sa, že sieť IMPA rozrastá sa! Náhradných vozidiel už viac ako 200 má a ofenzíva neustáva. A to nie je novinárska kačica ani žart, ale zákazníkom známy stav. Vozidlá pre všetkých sú určené a pre verných zákazníkov IMPA ich dá bezplatne…

Sieť spoločností IMPA píše svoj príbeh na Slovensku už 19 rokov. Zákazníkom poskytuje autorizované služby v oblasti predaja a servisu vozidiel. Primárne zastupuje značku ŠKODA v oblasti predaja aj servisu. Popredajnú starostlivosť poskytuje ako autorizovaný servis vozidiel Volkswagen a Audi (IMPA Bratislava). Súčasťou portfólia je aj značka Hyundai. Prevádzky IMPA nájdu zákazníci v šiestich mestách na Slovensku – v Bratislave, Šamoríne, Žiari nad Hronom, Dolnom Kubíne, Liptovskom Mikuláši a Žiline.

Ponuka nových služieb svojim klientom, to je to, čo firmu odlišuje od ostatných predajcov, alebo ako hovorí Jozef Suroviak, riaditeľ IMPA Bratislava:

“Predať auto dnes dokáže každý, dokonca aj vymeniť olej dokáže každý. Ponúknuť však servisnú nadstavbu a pomôcť zákazníkovi či už v Bratislave alebo napríklad o pol noci pod Strečnom zabezpečiť rodine s pokazeným autom náhradnú mobilitu, to už každý nedokáže.“

Dnes sa zákazníci vo veľkej miere rozhodujú podľa toho, aby mali čo najviac služieb pokrytých „pod jednou strechou“. V autorizovaných servisoch siete IMPA sa na všetko pozerajú z pohľadu zákazníka. Tomu prispôsobujú svoje služby a prístup, aby klienta čo najmenej zaťažili a čo najviac mu vyšli v ústrety. A stále platí, že tie najúžasnejšie veci bývajú spravidla až zarážajúco jednoduché…

Ak ste krajčír, za všetkým vidíte ihlu a niť. Ak ste kladivo, všetko vyzerá ako klinec. Ale ak si chcete vybudovať dôveru zákazníka, za všetkým treba vidieť vzťah. A u nás je to presne o vzťahu so zákazníkom, o príbehu, ktorý píšeme spoločne s ním, o budovaní partnerstva,“ hovorí Jozef Suroviak.

Vsádzame na služby a ich kvalitu. Široký vozidlový park náhradných vozidiel považujeme za našu veľkú devízu. Je zárukou našej flexibility, promptnosti a vybavenia požiadaviek “bez zaťažovania” klienta… Preto v sieti IMPA máme už viac ako 200 náhradných vozidiel a ich počet stále rastie! A to naozaj nie je žart ani žiadna novinárska kačica!“, hovorí a dodáva: „A ďalšou našou prednosťou je dostupnosť našich servisu čo sa týka otváracích hodín. V týždni sme v IMPA Bratislava zákazníkom k dispozícii od 6h rána do 22h večera“.

Náhradné vozidlá sú určené pre všetkých zákazníkov servisov IMPA, a tí verní majú výhodu v ich zapožičaní bezplatne. V prípade poruchy, alebo poistnej udalosti vozidle zákazníka, a ak si to situácia vyžaduje, je v servisoch siete IMPA samozrejmosťou zapožičanie náhradného vozidla (za zákaznícke vozidlo, ktoré je v servise IMPA  v oprave), na nevyhnutne potrebný čas, prípadne na žiadosť klienta zapožičanie vozidla na určitú dobu za poplatok. O dostupnosti a zapožičaní náhradného vozidla je zákazník informovaný hneď pri objednaní do servisu.

Samozrejme zákazník si v servisoch siete IMPA môže vybrať aj z ďalších foriem náhradnej mobility: odvoz a dovoz vozidla – odvoz a dovoz zákazníka – prípadne kombinácie.

„Rob to, čo robíš, tak dobre, že to ľudia budú chcieť zažiť znova a priviesť svojich priateľov.“

/Walt Disney/

Ďaľšie správy z blogu

Nastavenie súborov cookies