Praktické zimné príslušenstvo ŠKODA

/data/images/116588.jpg

Každý majiteľ automobilu to pozná. Po mrazivej noci je na všetkých oknách námraza alebo dokonca ľad. Nastáva pátranie po škrabke, čo však neplatí pre majiteľov automobilov ŠKODA Fabia, Fabia Combi, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Octavia Combi, Superb a Superb Combi. Tie totiž majú štandardne škrabku na ľad v kryte viečka palivovej nádrže. Je tak vždy rýchlo po ruke. Bez hľadania.
Užitočná je aj praktická skladacia lopata na sneh. Je vyrobená z hliníkovej zliatiny a možno ju rozložiť na tri diely, vďaka čomu nezaberie v automobile príliš veľa miesta.
Pri jazde na zimnú dovolenku možno lyže v automobile bezpečne a čisto uložiť do praktického vaku na lyže. Modely Octavia a Superb navyše ponúkajú aj praktický otvor v zadnom operadle, ktorý umožňuje naloženie dlhších predmetov do batožinového priestoru. Ak sa lyže nebudú prepravovať v interiéri, pomôže nosič lyží a snowboardov, ktorý sa jednoducho namontuje na strešný nosič. To platí aj pre veľký uzamykateľný strešný box s objemom až 380 l. Zmestí sa do neho až päť párov lyží alebo štyri snowboardy.
Aby zostal batožinový priestor aj po uložení mokrých lyžiarskych topánok a lyží ako nový, ponúka ŠKODA pre všetky modely tvarovo presné koberce a vložky. Gumový koberec do batožinového priestoru svojím tvarom presne kopíruje pôdorys batožinového priestoru a nie je potrebné ho upevňovať. Pri znečistení možno koberec jednoducho vybrať a vyčistiť.
Ochranu batožinového priestoru pred znečistením pri modeloch ŠKODA Rapid, Rapid Spaceback, Yeti, Octavia, Octavia Combi a Superb zabezpečí aj obojstranný koberec. Jednu stranu tvorí textilný koberec, druhá strana je z materiálu, ktorý odpudzuje nečistoty a vodu.
Z rovnakého materiálu sú aj robustné a znečisteniu odolávajúce gumové koberce, ponúkané do interiéru všetkých modelov značky ŠKODA.

Pre bezpečné jesenné a zimné cestovanie pripravila ŠKODA pre všetky modelové rady atraktívne kompletné zimné kolesá a kvalitné zimné pneumatiky. Ponuka príslušenstva zahŕňa aj sadu obalov na kompletnú sadu kolies pre čisté uskladnenie. Na extrémne zasnežené cesty sú v ponuke snehové reťaze s manuálnou fixáciou.

Mimoriadnu výhodu majú na klzkom alebo upravenom podklade automobily s pohonom všetkých kolies. ŠKODA v segmente kompaktných automobilov a automobilov strednej triedy disponuje jednou z najatraktívnejších paliet modelov s pohonom všetkých kolies v Európe. Ponuka automobilov s pohonom 4×4 aktuálne obsahuje deväť modelov, resp. modelových variantov: ŠKODA Octavia 4×4, ŠKODA Octavia Combi 4×4, ŠKODA Octavia RS 4×4, ŠKODA Octavia Combi RS 4×4, ŠKODA Octavia Scout 4×4, ŠKODA Yeti 4×4, ŠKODA Yeti Outdoor 4×4, ŠKODA Superb 4×4 a ŠKODA Superb Combi 4×4. Moderný pohon všetkých kolies na báze elektronicky riadenej lamelovej spojky dodáva automobilom značky ŠKODA vynikajúce jazdné vlastnosti a pôsobivú trakciu aj na premenlivom povrchu.

Pre rýchle a pohodlné nakupovanie ponúkame široké portfólio produktov aj v našom eshope www.impaeshop.sk

Ďaľšie správy z blogu

Nastavenie súborov cookies