Volkswagen produkty roka

/data/images/115808.jpg

Volkswagen Service. Buďte originál. Ako vaše vozidloVolkswagen.

Pri kúpe vozidla značky Volkswagen ste ukázali, že si potrpíte na kvalitu. Aby ste túto kvalitu zachovali aj naďalej, spoľahnite sa na služby autorizovaného servisu Volkswagen. Tu vám vždy dobre poradia a postarajú sa o bezproblémový chod vášho vozidla.

Pri výrobe vozidla Volkswagen sa používajú iba diely, ktoré kvalitou zodpovedajú štandardu značky. Všetky diely prechádzajú podobným procesom vývoja, akým prechádzajú aj vozidlá. Preto sú Originálne diely schválené výrobcom tou najlepšou voľbou pre vás a vaše vozidlo.

Produkty z kategórie Originálne príslušenstvo kvalitatívne aj dizajnovo korešpondujú s vaším vozidlom a s vašou osobnosťou. Paleta príslušenstva je skutočne široká a nájdete v nej všetko potrebné pre vaše pohodlie, bezpečnosť či dovolenkové aktivity.

Volkswagen bezpečnostná kontrola

Každé ročné obdobie so sebou prináša výkyvy počasia, ktoré vplývajú nielen na vás, ale aj na vaše vozidlo. Doprajte mu preto preventívnu prehliadku u vášho servisného partnera. Pri Volkswagen Bezpečnostnej kontrole skontrolujeme vaše vozidlo bod po bode a upozorníme vás na prípadné nedostatky.

Brzdové kotúče

Kvalita súčiastok zohráva pri brzdení rozhodujúcu úlohu. Volkswagen Originálne brzdové kotúče sú odolné voči trhlinám a spoľahlivo reagujú aj pri extrémnych situáciách (horúčavy, mrazy, silné namáhanie). Vyberte si to najlepšie pre vašu bezpečnosť.

Vzduchový filter

Vzduchový filter slúži na filtráciu vzduchu, ktorý nasáva spaľovací systém motora. Originálne vzduchové filtre Volkswagen sú vyvíjané špeciálne na potreby každého typu motora. Vďaka ich rozmerovej presnosti a kvalite použitých materiálov tlmia hluk motora a aktívne tak prispievajú ku komfortu jazdy. Ak je vzduchový filter zanesený prachom, výkon motora klesá a spotreba paliva rastie. Myslite ekonomicky a šetrite vaše vozidlo i peňaženku. Dodržiavajte predpísané intervaly výmeny vzduchového filtra, predídete tým zbytočným problémom a vaše zdravie i motor sa vám odvďačia!

Stierače

Volkswagen Originálne stierače sú prispôsobené veľkosti a ohybu predného skla vášho vozidla. Aj pri rôznych rýchlostiach si udržiavajú konštantnú prítlačnú silu, nevydávajú žiadne rušivé zvuky a na rozdiel od bežných stieračov poskytujú ešte vyšší výkon stierania.

Zapaľovacie a žhaviace sviečky

Volkswagen Originálne sviečky zabezpečujú úsporné, čisté a efektívne spaľovanie paliva. Váš Volkswagen teda nespotrebuje viac paliva, ako je potrebné.

Štartovacia batéria

Jedna z najdôležitejších elektrických súčiastok vozidla. Volkswagen Originálna štartovacia batéria vďaka svojej konštrukcii, použitým materiálom a najmodernejším technológiám prináša výhody vysokej spoľahlivosti, dlhej životnosti, nekompromisnej bezpečnosti a absolútnej bezúdržbovosti. Váš Volkswagen servisný partner pre vás okrem výmeny zabezpečí aj bezplatnú recykláciu starej batérie.

Filter pevných častíc

Volkswagen Originálny filter pevných častíc (Diesel Particular Filter – DPF) je zariadenie určené na filtráciu pevných častíc a sadzí z výfukových plynov vznetového motora. Filter pevných častíc pozostáva z kovového plášťa, v ktorom je keramické teleso so štruktúrou včelieho úľa z karbidu kremíka s presadenými kanálikmi tvoriacimi sito, cez ktoré plyny prejdú, ale častice nie. Zanášaniu a následnému upchatiu filtra bráni jeho tzv. regenerácia, čo je stav, kedy dochádza k premene častíc na oxid uhličitý. Regenerácia filtra nastáva pri teplotách vyšších ako 350 °C. Životnosť filtra pevných častíc predĺžite používaním predpísaného typu oleja, pravidelným intervalom výmeny oleja, ale aj tankovaním kvalitného paliva.

Kompletné zimné kolesá

Kolesá sú pri každodennom používaní vystavené neustálej záťaži a pneumatiky sú opotrebovávané. Správne “obutie” vášho vozidla je dôležité hlavne vtedy, keď sú cesty pokryté snehom alebo námrazou. Kompletné zimné kolesá z Originálneho príslušenstva Volkswagen sú perfektnou kombináciou štýlu a funkčnosti. Jednoducho sa čistia a sú veľmi odolné, najmä voči soli a posypu.

Strešný box

Volkswagen Originálny strešný box vďaka svojmu aerodynamickému tvaru výrazne redukuje odpor vzduchu, čím minimalizuje aj nepríjemný hluk počas jazdy. Použité materiály robia tento Originálny strešný box odolným voči odlietajúcim kamienkom a neprepustí ani UV žiarenie. Strešný box je stabilný a pevne uchytený na streche aj napriek svojej nízkej hmotnosti. Vďaka systému DuoLift je možné ho otvárať z oboch strán a pomocou 3-bodového centrálneho zamykania je zabezpečený proti krádeži.

Autokozmetika

Volkswagen Originálna sada autokozmetiky:
– kefa na čistenie diskov
– čistiaci prostriedok na disky (500 ml)
– odstraňovač hmyzu (500 ml)
– prostriedok na úrdžbu kokpitu (500 ml)
– handra z mikrovlákna

Volkswagen Originálna sada zimnej kozmetiky:
– nemrznúca zmes 500 ml
– rozmrazovač 500 ml
– ochrana gumených častí 75 ml
– škrabka na ľad

Pozrite si kompletný leták TU.

Ďaľšie správy z blogu

Nastavenie súborov cookies