5 vecí, ktoré by ste mali mať v zime v aute

/data/images/109486.jpg

Zdá sa, že zimná sezóna je definitívne tu. Objavili sa prvé mrazy, dokonca aj prvý sneh. Tí, ktorí jazdíte najmä dlhšie trasy viete, že zimné počasie dokáže byť niekedy naozaj nevyspytateľné.

Zostavili sme zoznam 5 vecí, ktoré odporúčame mať v zime v aute.

  1. Lopatka na sneh. Je nezastúpiteľným pomocníkom najmä v prípade náhleho sneženia. V takom prípade potrebujete často odhrabať sneh aspoň z okolia kolies. Skladaciu lopatku, ktorá zaberie minumim priestoru si môžete objednať v našom eshope.
  2. Škrabka na sklo. Aj ľahký ranný mráz spôsobí námrazu na čelnom skle, preto škrabka na ľad určite nesmie chýbať. Máme v ponuke rôzne druhy, stačí si vybrať v našom eshope.
  3. Snehové reťaze. Najmä ak chodíte lyžovať, odporúčame mať v aute vždy snehové reťaze. Prístupové cesty k zjazdovkám patria často medzi najstrmšie a najviac zasnežené. Vyberte si správny typ a rozmer v našom eshope.
  4. Dáždnik. Zima nie je len o snehu, ale často aj o sychravom daždivom počasí. Vítaným doplnkom je preto práve dáždnik. Vyberte si značkové dáždniky v našom eshope.
  5. Deka. Zimné cesty z času na čas pripravia aj nečakané prekvapenia. Buďte pripravení a nenechajte sa zaskočiť dlhším čakaním v aute. Deka zaberie minimum priestoru a v čase núdze je nenahraditeľná.

Ďaľšie správy z blogu

Nastavenie súborov cookies