Aplikácia ŠKODAJIS spríjemní zasielanie vianočnej pošty

/data/images/116555.jpg

„Obrázok povie viac ako tisíc slov,“ hovorí Stefan Buscher, vedúci marketingu značky ŠKODA. „Nové ŠKODAJIS uľahčujú elektronickú komunikáciu emocionálnym spôsobom, ktorý vie osloviť. Jednoducho šikovný Simply Clever nápad, ktorý zákazníkom a priateľom značky trochu uľahčí život,“ dodáva Buscher.


Či už je to vianočný stromček, aktuálne modely aj veterány značky ŠKODA, silvestrovská raketa alebo srdiečko vytvarované z rúk – moderné a kreatívne ŠKODAJIS ponúkajú rad symbolov z rôznych tematických okruhov. Obrazové symboly sú k dispozícii ako aplikácia pre smartfóny, ktorú je možné bezplatne sťahovať do zariadení s operačnými systémami Android a iOS.


Takzvané emotikony alebo emojis sú symboly a znaky, používané v uvoľnenej digitálnej korešpondencii, napríklad v e-mailoch, správach na WhatsApp alebo sociálnych sieťach. Najčastejšie používané emotikony sú tzv. smajlíky. Pojem emotikon vznikol zložením slov emotion a icon. Synonymom je pojem emoji, vytvorený kombináciou japonských slov e – obrázok a moji – znak.

Ako veľmi sú emotikony v komunikácii rozšírené, dokazuje slovo roku 2015 vo Veľkej Británii. Prvýkrát bolo slovom roka zvolené emoji: smajlík so slzami radosti.


Okrem tejto aplikácie pripravila ŠKODA pre fanúšikov aj novú webovú stránku http://www.skodachristmas.com/sk, na ktorej je možné vytvárať originálne vianočné priania a zdieľať ich s priateľmi.


Aplikáciu ŠKODAJIS je možné bezplatne sťahovať do zariadení s operačným systémom Android a iOS.

Ďaľšie správy z blogu

Nastavenie súborov cookies